Rekkehusene

Rekkehus i tre ulike størrelser

Rekkehusene i Prestegårdshagen kommer i tre ulike størrelser og vil ligge i rekker med to eller tre ulike boenheter.

Planløsningene for alle versjonene er relativt like, men de større versjonene vil naturlig nok føles litt romsligere. Alle løsningene er likevel luftige og arealeffektive på en moderne og stilfull måte.

I boligens første etasje finner du en romslig entré som varier fra 5 til 9 kvadratmeter. På samme plan befinner det seg også kjøkken med åpen løsning mot spisestue og stue, samt WC og bod. Hvordan disse er plassert varierer, men den åpne følelsen er den samme i alle de ulike boligstørrelsene.

Opp trappen til andre etasje møter du en av boligens stiligste designløsninger. Denne etasjen befinner seg nemlig ikke på samme nivå, noen små trinn skiller de to ulike delene. Dette skaper en god takhøyde på nærmere 3 meter, som sammen med store vinduer skaper en lys og behagelig atmosfære. Etasjen huser et fullverdig bad og tre soverom. Samtlige soverom er romslige og har god plass til garderobeskap og annen lagring.

I den største rekkehusversjonen finnes det i tillegg en ekstra garderobe tilknyttet det største soverommet, så her er det godt med lagringsplass for aktive familier. I tillegg til en hyggelig bolig får alle rekkehusene egen hage der de minste kan boltre seg. God planløsninger og moderne design kombineres, og skaper ypperlige rammer for alle familier i etablerings- eller utvidelsesfasen.

Kontakt oss

Cathrine Asbjørnrød

Prosjektmegler

cathrine.asbjornrod@dnbeiendom.no

+47 99104619