Om prosjektet

Med bestevenner på alle kanter

Prestegårdshagen er et omfattende prosjekt der det totalt sett skal bygges en egen liten landsby rett ved Hof sentrum.

Det første byggetrinnet i dette tidsriktige prosjektet består av 38 hyggelige hjem hvorav 18 alt er ferdigstilt. Hver eneste strek i dette arkitekttegnede nabolaget er dratt med to kvaliteter i tankene, design og funksjonelt familieliv.

Rene linjer, moderne rominndeling og varierende etasjenivåer, møter smarte løsninger for både store og små – egenskaper som vanskelig lar seg forene uten en gjennomtenkt og helhetlig tilnærming. Boligene er påkostet både når det gjelder design og kvalitet. Her er det fin parkett, gode og solide løsninger på både kjøkken og bad. Alt dette i kombinasjon med de fantastiske omgivelsene danner et perfekt grunnlag for å etablere og vokse sammen som familie. Med hyggelige gater som sniker seg gjennom det stilrene nabolaget tilrettelagt for barn, er dette et sted der mennesker med like ønsker og drømmer for hverdagen vil møtes.

Prestegårdshagen er et nabolag der barna kan løpe over å ringe på hos naboen, der foreldrene kjenner hverandre, der familien har tid og overskudd til å fokusere på hverandre.

Området rundt Hof

Fra landlig ro til pulserende Drammen på 30 minutter.

Som en idyllisk landlig perle ligger Prestegårdshagen i et område som er omringet av flott natur.

Både sommer og vinter skaper dette flotte muligheter for den aktive. Skulle du ha lyst til å teste fiskelykken, eller bare slenge deg uti for en deilig kveldsdukkert tar det ikke mer enn 5 minutter å sykle til Vikevannet. Her ligger det flere gode fiske- og badeplasser. Om sommeren er alle turstiene i området rundt Hof godt egnet for fot- og sykkelturer. Skulle du ha lyst til å dra på lengre turer kan du for eksempel vende snuta mot Vestfolds nest høyeste fjell, Skibergfjellet på 634 meter over havet. Fra toppen kan man nyte en fantastisk utsikt over Oslofjorden, Færder fyr, svenskekysten, samt Tryvannstårnet, Norefjell og Jonsknuten. Dette vitner om hvor sentralt lokalisert Hof ligger, til tross for sine landlige omgivelser. Hof er ei levende bygd med gode servicetilbud. Fra Prestegårdshagen er det kun en kort rusletur langs nye gang- og sykkelstier til skole og barnehage, og i Hof bygges det nå et nytt flerbrukssenter for bygdas innbyggere.

En kjøretur på mellom 15 og 30 minutter tar deg til en rekke byer med et mer urbant preg en Hof selv, av de største er Holmestrand, Tønsberg og Drammen. Her kan du nyte hyggelige restauranter og kafeer med sjøutsikt fra brygga, eller titte rundt på et av de mange sentrene. Hovedstaden ligger heller ikke mer enn en snau time unna med bilen. E18 tar deg raskt både nord- og sørover. Moderne Prestegårdshagen ligger slik til at både sjøliv, fjellturer og byenes mylder er godt innenfor rekkevidde – en kombinasjon som er de færreste steder forunt!

Arkitekten forteller

Rodeo arkitekter

Skandinavisk design i norsk natur.

Det første som slo oss da vi ankom tomten der Prestegårdshagen nå ligger, var den fantastiske omkringliggende naturen.

Med en idyllisk, landlig stemning ble det fort tydelig at omgivelsene måtte bli en aktiv del av nabolaget, at naturen skulle inviteres inn og få føye seg til de trygge rammene som kommunen og nærmiljøet skaper. Vi har derfor så langt det har latt seg gjøre tatt vare på tomtens naturlige terreng og vegetasjon, samtidig som vi har etablert et intimt og trygt nabolag.

Nabolaget kjennetegnes av rikelig med beplantning og grønne lommer, der barn kan ferdes trygt på snarveier over til naboen.

De ulike boligene som oppføres på tomten følger de samme skandinaviske designlinjene uten at det er tatt så langt at det blir fremmedgjort. Med skråtak, nivåforskjeller, moderne materialvalg og store vindusflater er boligene stilrene og tidsriktige uten at det går på bekostning av funksjonalitet for familiene som skal bo her.

Vi er sikre på at disse nye boligene og Hofs fantastiske fasiliteter vil skape flotte rammer for barnefamilier i etablerings- og utvidelsesfasen.

Fordelene ved å kjøpe nytt

Praktisk, bekymringsfritt og helt nytt

Prestegårdshagen ligger i et godt etablert område med fantastisk beliggenhet tett på skoler og natur, og er et populært område for barnefamilier så vel som mer etablerte par og single.

Felles for dem alle er at de ønsker seg til fredelige og trygge omgivelser med lite vedlikeholdsbehov, slik at fokuset kan ligge fullt og helt på å leve det livet man ønsker. Når man kjøper seg inn i nye boligprosjekter er man ikke bare sikret rykende fersk og topp kvalitet – man får også fordelen av å kjøpe til fastpris. Står dere overfor en familieforøkelse gir kjøp av nybolig god tid til å planlegge flytteprosessen, samt å gjøre personlige tilvalg i utførelsen av boligen. Med moderne og energiøkonomiske løsninger for oppvarming, isolering og bygningsmaterialer bor dere miljøvennlig. I nybygde boliger vil det hele være nytt og urørt, slik at dere ikke behøver å tenke på oppussing og vedlikehold. Dette frigjør verdifull tid til å bygge en ny og god hverdag, og ta del i et helt nytt bomiljø.

Kontakt oss

Cathrine Asbjørnrød

Prosjektmegler

cathrine.asbjornrod@dnbeiendom.no

+47 99104619