Eneboligene

Store eneboliger med carport

De romsligste og flotteste boligene på Prestegårdshagen blir de kjedede eneboligene.

Disse blir perfekt for familier med flere barn eller de som er på utkikk etter godt med plass i et naturskjønt og rolig område. Boligene kommer med romslige planløsninger på 150 m2, så her blir det godt med rom for alle. Boligene får parkering under tak samt utebod til lagring av sykler og annet utstyr.

Videre inn i boligens første etasje finner vi en åpen etasje med kjøkken, spisestue, stue, samt bad og vaskerom.

Med minimalt med vegger og store vindusflater blir dette et hyggelig og gjennomlyst oppholdsrom med plass til besøk og selskap av familie og venner.
I andre etasje finner vi fire soverom som varierer fra ca. 8 til 13 kvadratmeter. De større soverommene har rikelig med plass til garderobeskap langs veggen i tillegg til et mindre rom som kan benyttes som bod, walk-in closet eller kontor. På barnerommene finnes plass til både klesskap og en praktisk leksepult under vinduet. Husets hovedbad og en hyggelig TV-stue ligger også i andre etasje. Her blir det mulighet til å roe helt ned med en god film eller serie sene høstkvelder.

I likhet med andre boligtyper på Prestegårdshagen beveger også eneboligenes andre etasje seg over flere nivåer atskilt av noen små trinn. Dette gir boligene særpreg og fremhever den moderne stilen som preger hele dette nye boligprosjektet. Samtlige eneboliger får også egen hage med plass til lek og moro for familien.

Kontakt oss

Cathrine Asbjørnrød

Prosjektmegler

cathrine.asbjornrod@dnbeiendom.no

+47 99104619